Malinwa Kids ClubMalinwa Kids Club

8 redenen om lid te worden van de Malinwa Kids Club

  • Elk lid krijgt een cool welkomstcadeau
  • De trainers en spelers van de A-kern organiseren een voetbaltraining voor alle leden van de Malinwa Kids Club.
  • Je krijgt een exclusieve rondleiding in de nieuwe hoofdtribune en de splinternieuwe kleedkamers.
  • Je wordt uitgenodigd op een meet & greet met de A-kern. Je kijkt eerst naar de training en krijgt achteraf een hapje en een drankje. Na de training maken spelers en trainers tijd voor handtekeningen, selfies en een leuke babbel.
  • Elke thuismatch loten we 2 MKC- leden uit om de Kids Club-vlag te dragen vóór de match en samen met onze harmonie het veld rond te stappen. We bezorgen je een mooie plaats op de tribune en je krijgt bovendien 2 tickets zodat je gezelschap kan meebrengen om gratis met jou naar de match te kijken.
  • Je maakt kans om mee te werken aan het Malinwa-supportersmagazine: Geel&Rood. Stuur je wedstrijdverslag naar de Malinwa Kids Club en wie weet wordt jouw verhaal wel gepubliceerd.
  • Je neemt gratis deel aan een supertoffe verrassingsactiviteit in de loop van het seizoen
  • Door lid te worden van de fantastische Malinwa Kids Club toon je aan iedereen dat je een echte KV Mechelen-fan bent.

 

Lid worden

Door de Corona-crisis kunnen we helaas nog steeds geen activiteiten organiseren. Daarom is er beslist om dit seizoen geen leden in te schrijven. Het zou niet fair zijn om lidgeld aan te rekenen zonder iets te kunnen teruggeven. Als de toestand gunstig evolueert en we kunnen toch nog activiteiten aanbieden, dan brengen we alle leden van vorig seizoen per e-mail op de hoogte en plaatsen we ook een bericht op de KVM-website.

 

Hoe het begon

Het plan voor het oprichten van een ‘kids club’ op KV Mechelen werd voor het eerst voorgelegd aan het clubbestuur in 2003, maar in die woelige tijden lagen de prioriteiten van de club logischerwijs elders. Toen de rust was weergekeerd en KV Mechelen haar plaats in de hoogste klasse opnieuw had ingenomen, werden de plannen door de toenmalige Supportersraad vanonder het stof gehaald. In oktober 2009 zag de Malinwa Kids Club het levenslicht en werd de splinternieuwe vlag voor het eerst rondgedragen in het zog van de Malinwa Harmonie.

 

Bouwen aan de toekomst

De Malinwa Kids Club is er voor KV-supporters van 6 tot 12 jaar en heeft als doel de kinderen nauwer te betrekken bij het reilen en zeilen van de club. We willen hen besmetten met het Malinwa virus en ervoor zorgen dat ze binnen ettelijke jaren nog steeds de Mechelse tribunes bevolken, onder het motto “bouwen aan de toekomst”. Wist je trouwens dat sfeergroep Young Ultra’s ontstond toen een aantal kids te oud werden voor de Kids Club ?

 

Grote club voor kleine mensen

Het allerbelangrijkste blijft wel dat de kinderen zich amuseren bij de Malinwa Kids Club. De jaarlijkse meet & greet met de spelers en trainers en de training die de kinderen krijgen van de voltallige A-kern zijn ondertussen razend populair geworden en dragen bij tot de aantrekkingskracht van de MKC. Om van deze evenementen echte successen te maken is de uitstekende samenwerking met de sportieve staf zeer belangrijk en die wordt dan ook heel erg gekoesterd.

De Malinwa Kids Club is op 9 jaar tijd uitgegroeid van een tof initiatief met 80 sympathisanten tot een stevige club met om en bij de 200 leden. Drie vrijwilligers staan in voor de dagelijkse werking van de MKC: Gerd De Rooster, Gerd Schaepherders en Hans De Decker.

Je hebt misschien de Facebook pagina ‘Kidsclub KV Mechelen’ al gezien. Wij willen graag even duidelijk maken dat deze pagina niets met de Malinwa Kids Club te maken heeft en dat er geen enkele medewerker van de MKC of KV Mechelen bij betrokken is. De Malinwa Kids Club distantieert zich dan ook VOLLEDIG van eender welke uitspraak of mening die geuit wordt op deze pagina.