Malinwa Kids Club

De tofste club van Mechelen

Het plan voor het oprichten van een ‘kids club’ op KV Mechelen werd voor het eerst voorgelegd aan het clubbestuur in 2003, maar in die woelige tijden lagen de prioriteiten van de club logischerwijs elders. Toen de rust was weergekeerd en KV Mechelen haar plaats in de hoogste klasse opnieuw had ingenomen, werden de plannen door de toenmalige Supportersraad vanonder het stof gehaald. Het initiatief kreeg veel bijval bij het bestuur van de club. In oktober 2009 zag de Malinwa Kids Club het levenslicht en werd de splinternieuwe vlag voor het eerst rondgedragen in het zog van de Malinwa Harmonie. 

Bouwen aan de toekomst

De Malinwa Kids Club is er voor KV-supporters van 6 tot 12 jaar en heeft als doel de kinderen nauwer te betrekken bij het reilen en zeilen van de club. We willen hen besmetten met het Malinwa virus en ervoor zorgen dat ze binnen ettelijke jaren nog steeds de Mechelse tribunes bevolken, onder het motto “bouwen aan de toekomst”. Wist je trouwens dat sfeergroep Young Ultra’s ontstond toen een aantal kids te oud werden voor de Kids Club ?

Kids Club op training met Harm Van Velthoven en 1ste ploeg 175
DSC_3333
Kids Club op training met Harm Van Velthoven en 1ste ploeg 128

Grote club voor kleine mensen

Het allerbelangrijkste blijft wel dat de kinderen zich amuseren bij de Malinwa Kids Club. De jaarlijkse meet & greet met de spelers en trainers en de training die de kinderen krijgen van de voltallige A-kern zijn ondertussen razend populair geworden en dragen bij tot de aantrekkingskracht van de MKC. Om van deze evenementen echte successen te maken is de uitstekende samenwerking met de sportieve staf zeer belangrijk en die wordt dan ook heel erg gekoesterd.

De Malinwa Kids Club is op 8 jaar tijd uitgegroeid van een tof initiatief met 80 sympathisanten tot een stevige club met om en bij de 200 leden. Twee vrijwilligers staan in voor de dagelijkse werking van de MKC: Gerd De Rooster en Hans De Decker.

 

8 redenen om lid te worden van de Malinwa Kids Club

 • Je ontvangt een coole MKC-drinkbus en andere leuke spullen als welkomstgeschenk.
 • Je krijgt een speciale VIP-behandeling tijdens de fandag op 1 & 2 september:
  • Gratis inkom
  • Voorrang tijdens de handtekeningensessie
  • Een fotokaart van elke speler
  • De nieuwe poster voor seizoen 2017-2018
  • Een heleboel keitoffe attracties
 • De trainers en spelers van de A-kern organiseren een voetbaltraining voor alle leden van de Malinwa Kids Club. Je krijgt dus een training van Croizet, Dražić, Kolovos, De Witte, Coosemans en alle anderen.
 • Je wordt uitgenodigd op de meet & greet met de A-kern. Je kijkt eerst naar de training en krijgt achteraf een hapje en een drankje. Na de training maken spelers en trainers tijd voor handtekeningen, selfies en een leuke babbel.
 • Elke thuismatch loten we 2 MKC- leden uit om de Kids Club-vlag te dragen vóór de match en samen met onze harmonie het veld rond te stappen. We bezorgen je een mooie plaats op de nieuwe tribune en je krijgt bovendien 2 tickets zodat je gezelschap kan meebrengen om gratis met jou naar de match te kijken.
 • Je maakt kans om mee te werken aan het Malinwa-supportersmagazine: Geel&Rood. Stuur je wedstrijdverslag naar de Malinwa Kids Club en wie weet wordt jouw verhaal wel gepubliceerd.
 • Je neemt gratis deel aan een supertoffe verrassingsactiviteit in de loop van het seizoen
 • Door lid te worden van de fantastische Malinwa Kids Club toon je aan iedereen dat je een echte KV Mechelen-fan bent.

 

Lid worden

KV supportertjes van 6 tot 12 zijn welkom bij de Malinwa Kids Club. Kinderen die nog geen 6 jaar oud zijn maar dat wel worden in 2017, kunnen eveneens lid worden dit seizoen.
Alle leden nemen gratis deel aan de activiteiten die door de MKC georganiseerd worden. Het lidgeld bedraagt € 15 voor dit seizoen.
Een kind lid maken doe je door het inschrijvingsformulier in te vullen en  € 15 per kind over te schrijven op het rekeningnummer van de Malinwa Kids Club. Je kan meerdere kinderen van hetzelfde gezin tegelijkertijd inschrijven.

WORD NU LID !